Mad & Meninger: Svend Brinkmann (22.-24. okt. 2025)
I samarbejde med Mediehuset Midtjylland arrangerer vi en række foredrag med kendte danskere i Dolphin Garage. Vi kalder disse foredrag for Mad & Meninger.
Det er muligt at booke billetter til Mad og Meninger foredrag både på Læserklubbens hjemmeside og her på Dolphins hjemmeside.
Skal vi være bange for fremtiden – og kan vi gøre noget for at få mere kontrol over vores egne tanker?
Svend Brinkmann har længe beskæftiget sig med, hvad der gør mennesker til mennesker. Hvad driver os? Hvad tror vi på? Og hvorfor lykken er så svær at indfange? Nu tager han dig med på en modig jagt efter meningen med livet og stiller spørgsmålet, der kan give selv den mest frygtløse filosof gåsehud – hvad i al verden er vi her for?
Oplev på denne aften chefredaktør hos Herning Folkeblad, Vibeke Larsen og Svend Brinkmann diskutere – ”Skal vi være bange for fremtiden – og kan vi gøre noget for at få mere kontrol over vores egne tanker?”
Pris for mad & foredrag kun 499,-
Pris for medlemmer af Læserklubben 399,- Bestilles på Læserklubbens hjemmeside.
Bestil billetter kun til mad & foredrag her..
Pris for mad, foredrag og 1 overnatning 899,-
Pris for mad, foredrag og 2 overnatninger + 4-retters fine dining 1.499,-
Enkeltværelsetillæg 645,-
Aftenens program:
18:30 arrangementsstart
2-retters menu inkl. en kop kaffe
20:00-21:30 Foredrag
På Dolphin Hotel Herning tilbyder vi en overnatning inkl. morgenmad efter Mad & Meninger eventet.
Hotellet ligger lige på den anden side af gaden for Dolphin Garage.
En anden mulighed er at købe to overnatninger med på Dolphin Hotel Herning og om torsdagen spise på vores restaurant “by Dolphin” – nabo til Dolphin Garage.
Her vil du få serveret en 4-retters servering efter chefkokkens valg.
Om by Dolphin
by Dolphin er skabt med ønsket om at skabe unikke og ekstraordinære gastronomiske oplevelser. Vi vil udfordre status quo og drive nutidens og fremtidens restaurationsvirksomhed.
I spidsen for by Dolphin står Niklas Ormstrup, omgivet af et stærkt, ungt og dynamisk team. Niklas er et af Danmarks største kokketalenter, lokalt forankret og med en sikker hånd, når det gælder smag, nytænkning og design. Senest har han været køkkenchef hos Nørre Vosborg.
