hotel-dolphin-1024

Beskrivelse af Dolphin Hotel Herning

Vi er et familie drevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode relaxe områder, dejlige fest lokaler, bar, og tilstræber altid at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge.

Vort hotel er ikke nyt, men vi har nænsomt renoveret og skabt en ramme for et 3-stjernet hotel som vi er stolte af. Og så sætter vi en ære i at der er pænt og rent. Et Dolphin hotel har altid en familiær og hyggelig stemning.

Som noget nyt blev vi op til julen 2022 klar med vort nye Orangeri. Et Multirum hvor vores gæster kan slappe af og hygge. Og hvor vi har vores helt specielle Gin bar med vor egenproducerede gin-serie, og et eksklusivt udvalg af øl fra Thisted Bryghus.

Lokalet er også velegnet til fester, velkomstdrinks og andre aktiviteter. Orangeriet er i direkte forbindelse med vore terrasser og udendørs arealer.

Vi ligger lige ved motorvejen, og tæt på byen hvor der er rig mulighed for shopping. Vi har vores egen shuttelbus hvis du er på messe i MCH eller til sport eller koncert. Spørg i receptionen om denne service. Der er desuden mange seværdigheder i Herning og omegn.

Vi vil også gerne være bedst til fest – så uanset hvad du skal fejre glæder vi os til at skabe den helt rigtige ramme.

beskrivelse

beskrivelse

Herunder følger en promotion video om Dolphin Hotel Herning. Videoen kan også findes på vores Youtube kanal.