hotel-dolphin-1024

Beskrivelse af Dolphin Hotel Herning

Vi er et familie drevet hotel med 56 værelser. Dejlig morgenmadsrestaurant, gode relaxe områder, dejlige fest lokaler, bar, og tilstræber altid at du som gæst vil opleve 5-stjernet hygge.

Vort hotel er nænsomt renoveret og skabt en ramme for et 3-stjernet hotel som vi er stolte af. Og så sætter vi en ære i at der er pænt og rent. Et Dolphin hotel har altid en familiær og hyggelig stemning. I efteråret 2023 har vi fået to officielle 3-stjerners valideringer af Dolphin Hotel Herning og vort søster hotel – Hotel Herning.

Som noget nyt blev vi op til julen 2022 klar med vort nye Orangeri. Et Multirum hvor vores gæster kan slappe af og hygge. Og hvor vi har vores helt specielle Gin bar med vor egenproducerede gin-serie, og et eksklusivt udvalg af øl fra Thisted Bryghus. Lokalet er også velegnet til fester, velkomstdrinks og andre aktiviteter. Orangeriet er i direkte forbindelse med vore terrasser og udendørs arealer.

Vi vil også gerne være bedst til fest – så uanset hvad du skal fejre glæder vi os til at skabe den helt rigtige ramme.
logo

beskrivelse

Ledelse

Dolphin Hotel Herning er et familie drevet 3-stjernet hotel med 5-stjernet hygge, positive og glade medarbejdere, og med en fin beliggenhed lige ved motorvejen og tæt på byen.

Til dagligt er Julie Vermø vores hotelchef, og sørger for at gæsterne føler sig tilpas og trives i vore dejlige rammer. Hun bakkes op af Tinna Vermø og Jan Ørum Vermø fra ejerfamilien der også aktivt deltager i den daglige drift.

Ønsker du et ophold på et lille familie drevet hotel med sjæl og personligt touch, så skal du give os en chance næste gang du besøger Herning.

Hotel Herning lige ved siden af Messecentret er fra foråret 2023 blevet en del af Dolphin Familien. Hvis vi ikke har ledige værelser på Dolphin Hotel Herning kan I prøve at se om vi har flere ledige værelser på Hotel Herning.
Dolphin Familien består udover de to hoteller af rejsebureauerne Dolphin Travel, Ans Rejser, BerlinSpecialisten og A+ Studierejser.

ledelse

Fra Birkegården til Dolphin Hotel Herning

Dolphin Hotel Herning, der indtil 2019 hed Hotel Birkegården, er opbygget om et parcelhus fra 1951. Dengang lå det langt udenfor Herning på en bar mark. Det startede med at blive solgt muremørtel og lignende fra grunden. Senere blev huset udvidet med hotelværelse på grund af stigende efterspørgsel fra gæster til Messecenter Herning. Der blev etableret flere værelser i 1974 og i 1976.

Herunder følger en promotion video om Dolphin Hotel Herning. Videoen kan også findes på vores Youtube kanal.