Golf by Dolphin

Dolphin Hotel i Herning inviterer i 2021 til en række hyggelige golfarrangementer. Underholdningen leveres af bl.a. Anders Blichfeldt, Johnny Hansen, Anders Bircow og Lune Carlsen, og du kommer til at spille golf på flere af Midtjyllands bedste og hyggeligste golfbaner.

Vores arrangementer er perfekte for både par og grupper, som trænger til en unik og sjov golfoplevelse. Kommer I en masse mennesker sammen, kan I naturligvis få lov at spille sammen og sidde sammen om aftenen.

Golfen er for 2-mands hold, og hver dag på golfbanen er en ny match. Oftest spiller vi Fourball (Bestball), men i enkelte tilfælde spilles andre formater – dog altid en form for holdspil. Vores dygtige matchleder sørger for at golfen forløber planmæssigt, så I kan bruge energien på at spille golf og hygge jer.

Ved ”Golf by Dolphin” lægges der stor vægt på hyggelige stunder om aftenen, og derfor er der hver aften Live musik og/eller underholdning. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Dolphin Hotel Herning, som danner rammerne om alle vores hyggelige golfarrangementer.

Datoer

Weekender:

 

Hverdage:

 

Weekend arrangementerne er fra fredag kl. 17.00 til søndag med 2 runder golf. Det er muligt at tilkøbe en ekstra nat (torsdag til fredag) uden aftensmad og en green fee til fredag for 500,- kr. pr person.Hverdags arrangementerne er fra mandag kl. 17.00 til torsdag med 3 runder golf.

golf-by-dolphin

Musik

Hvert arrangement har et hovednavn (glad golfspiller) tilknyttet. Derudover vil der de øvrige aftener være live musik med lokale kunstnere.

Matcher / formater

 • Der spilles Bestball / Fourball alle dage, dvs. at hvert 2-mands hold vælger den bedste score på hvert hul.
 • Der spilles altid stableford og hver hver dag er en ny match!
 • Der spilles kun i en (1) række, og der er ikke en A og B række.

De midtjyske baner vi benytter:

 Herning Golfklub, Ikast Golfklub, Trehøje Golfklub og Aaskov Golfklub.

FAQ nederst på siden.

Pakken inkluderer(weekend/hverdag):

 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Dolphin Hotel Herning
 • 2 el 3 x lækker morgenmadsbuffet
 • 2 el 3 aftener med lækker middag på Dolphin Hotel Herning
 • 2 el 3 golfmatcher på forskellige baner i det midtjyske
 • Koncert med kendt kunstner
 • Underholdning / LIVE musik hver aften
 • Vand og frugt til at medbringe på golfbanen hver dag
 • Præmier og indlagte konkurrencer

Pris pr. deltager ved overnatning i db værelse: 3.595,- kr.

Tilkøb

 • Enkeltværelse: 900,- pr. person (Der er kun få enkeltværelser)
 • Ekstra overnatning og greenfee bestilles direkte på hotellet
 • Buggy: Kontakt den relevante klub. Se kontaktinfo nedenfor.

Om Dolphin Herning

Dolphin Hotel Herning danner rammerne om de sociale og hyggelige aftenarrangementer med LIVE musik, underholdning og god mad. Hos Dolphin er vi eksperter i netop denne slags arrangementer, og derfor kan du se frem til nogle fornøjelige aftener.

Med vores centrale beliggenhed, er det nemt at komme til en række lokale og midtjyske golfbaner, og derfor er vi en oplagt base til en golftur. Vort hotel er 3-stjernet med 5 stjernet hygge.

Hver morgen disker vi desuden op med en lækker morgenbuffet, så du får den perfekte start på dagen – inden du tager på golfbanen.

golf-by-dolphin

Hvem kan deltage?

 • Vores arrangementer har klart mest fokus på det sociale, og du behøver ikke være hverken god eller generelt være et konkurrencemenneske. Hos os gælder det om at hygge sig, selvom du naturligvis gerne må gøre dig umage, når du spiller.
 • Max hcp. er 36, men her kan ydes dispensation, så alle kan komme med på tur J. Max hcp. er turneringerne er 36, så har du et højere hcp end det, vil du blive reguleret ned.
 • Du skal desuden have et DGU nummer.

Præmier

Der er præmier til de tre bedste par de første to dage. Desuden er der indlagte konkurrencer og lidt lodtrækningspræmier.

På arrangementets sidste dag, bliver der nogle alternative præmier og præmieoverrækkelse, så alle kan komme hjem, når de har spillet færdigt.

Vores præmiepolitik betyder, at du ikke skal forvente kæmpestore præmier. Dertil kommer, at det ikke nødvendigvis er vinderen af dagens match, der får den største præmie.

Golfregler m.m.

Vi spiller efter golfreglerne, men vi er her for at hygge os. Vi accepterer naturligvis ikke snyd, men vi har forståelse for, at ikke alle er eksperter i golfreglerne. Vores ”lokale regler” udleveres og forklares den første aften, og de har til hensigt at gøre oplevelsen god og golfrunderne så hyggelige som muligt.

Tilmelding og betaling

Du kan booke dit ophold på www.dolphinherning.dk eller give et kald på 97 22 15 22. Har du spørgsmål er du også altid velkommen til at ringe.

Corona/aflysninger:

Hvis omstændigheder gør at et arrangement må aflyses forsøges opholdet først flyttet. Er det ikke muligt refunderes indbetalte beløb.
Vi følger alle gældende corona regler mht antal, afstand, servering, håndsprit ect.

FAQ

Hvad betyder Fourball (Bestball)?
Det betyder, at begge spillere på holdet spiller sin egen bold fra start til slut. Når hullet er færdig spillet vælger man den bedste score – stableford. Det giver en fantastisk stemning, og det fjerner lidt af presset, da man har en makker, der kan redde skærene, når man selv er i problemer.

Hvornår og hvordan får vi starttider?
Starttider til hver match, får I dagen inden på sms og e-mail.

Kan vi selv ønske vores starttider?
Da alle starttider ligger på nogenlunde samme tid, kan I desværre ikke ønske starttider

Kan vi ønske spillepartnere?
Ja, det kan I godt. I kan sende en mail til Julie Vermø på info@dolphinherning.dk omkring jeres ønske.

Scorekort, indtastning og LIVE scores i GolfBox
I får ingen fysiske scorekort. Vi kører alle vores matcher i GolfBox, og bruger deres fremragende Livescoring-system. I hver 4-bold vælges en spiller, der indtaster scores efter hvert hul. Det er super nemt, men har I problemer, skal vi nok guide jer igennem J. I er meget velkommen til at medbringe et scorekort og føre en ”backup” hele vejen.

Jeg har fået nyt hcp. siden jeg tilmeldte mig. Hvad gør jeg?
Vi opdaterer i GolfBox, inden vi laver startliste. Hvis du går ned i hcp. på ankomstdagen eller dagen inden, må du gerne lige nævne det om aftenen, så kan vi se, om ændringen er gået igennem i GolfBox.

Er der baneguide?
De tre klubber har baneguides, som I kan købe. Og ellers kan I bruge nogle digitale baneguides.

Er der bus fra hotel til bane?
Nej, der er ikke arrangeret fælles transport fra hotel til bane og retur. Skulle vi finde på at gøre det, så får I besked.

Jeg har brug for en buggy – hvad gør jeg?
Du tager kontakt direkte til klubberne. Antallet af buggies varierer fra bane til bane, så er du dårligt gående, så skynd dig at tage fat på klubberne.

Hvad gør vi med frokost?
Klubbens restaurant er åben efter runden, og vi forventer desuden, at klubben tilbyder en form for baneservice enten på banen eller efter 9 huller. Denne del er dog for egen regning.

Jeg er medlem af 1 af de tre baner. Kan jeg få rabat?
Nej det kan du ikke. Til gengæld giver vi en flaske vin til maden den første aften.

Matchleder
Vi vil gerne vore gæster får en sublim oplevelse når de gæster Dolphin Hotel. Derfor har vi allieret os med en dygtig matchleder.

Der er styr på tingene og højt informationsniveau med en vores matchleder, hvilket sikrer dig som et gæst en god oplevelse. Hvordan du spiller på dagen er dit ansvar, det andet har vores matchleder styr på! Så glæd jer til nogle forrygende hyggelige dage til ”Golf by Dolphin”.

DanskEnglishFrançaisDeutsch