Golf by Dolphin

Dolphin Hotel i Herning inviterer til årets golfdag den 18. august kl. 13.00. Musikken leveres af populære Lune Carlsen der også spiller med. Vi har også besøg af Anders Birkow der ifølge ham selv er en ganske habil golfspiller, et par tidligere fodboldstjerner og masser af andre sjove mennesker.

Prisen er 695 kr. inkl. mad, green fee og underholdning.

Bestil dine billetter på info@dolphinherning.dk eller ring på 97221522.

Der er begrænset antal billetter.

 

 

Efter matchen er der tid til hygge og kl. 18.00 serverer vi en lækker 3 retters sommermenu og mini koncert med Lune Carlsen – Danmarks bedste Kim Larsen fortolker.

golf-by-dolphin

Om Dolphin Herning

Dolphin Hotel Herning danner rammerne om de sociale og hyggelige aftenarrangementer med LIVE musik, underholdning og god mad. Hos Dolphin er vi eksperter i netop denne slags arrangementer, og derfor kan du se frem til nogle fornøjelige aftener.

Med vores centrale beliggenhed, er det nemt at komme til en række lokale og midtjyske golfbaner, og derfor er vi en oplagt base til en golftur. Vort hotel er 3-stjernet med 5 stjernet hygge.

Hver morgen disker vi desuden op med en lækker morgenbuffet, så du får den perfekte start på dagen – inden du tager på golfbanen.

golf-by-dolphin