Hjem Aktivitetskalender Ivan Petersen med Thorup og Busborg
ivan petersen

Ivan Petersen med Thorup og Busborg

Dolphin Herning fortsætter successen med weekendophold med god mad, musik og underholdning i 2021. I godt selskab tilbyder vi 3-retters menu efterfulgt af musik med mulighed for både en og to overnatninger inkl. morgenmad. Vi kan allerede nu byde på en lang række af kendte danske kunstnere til sommeren og efterårets program. Denne gang er det Ivan Petersen med Thorup og Busborg der underholder, med showet “Things we do for love”.

Få har som Ivan Petersen præget den danske musikscene igennem de sidste 50 år. Det startede i 1966 med Mckinleys, senere Laban, Moonjam, Smallwonders, Bachseat og meget andet fantastisk godt. Samtidig har han produceret, sunget med og sunget for stort set alle kendte danske artister. En stemme der erhelt uforlignelig, og en evne til at skabe og formidle ørehængere som vi alle kan nynne med på.

Trioen består denne aften også af de to erfarne og dygtige musikere Jørgen Thorup(Shubidua) og Peter Busborg.

“Things We Do for Love” er en fantastisk blanding af maximal rutine, forskellig vidtspændende karriereforløb med unikke musik-personligheder, der hver især excellerer på hver sin måde med det vokale som speciale og akkompagneret af Guitar, Piano og percussion.

Pris for koncert og spisning 549,-

Pris med 1 overnatning i dobbeltværelse 849,- (lør-søn)

Pris med 2 overnatninger i dobbeltværelse 949,- (fre-søn) (Normalpris 1612,-)

N.B. For overnatning i enkeltværelse, så ring venligst til os på telefon 97 22 15 22.

Læs mere om Ivan Petersen

Se alle sommerens og efterårets arrangementer her: Aktivetetskalender eller Koncerter.

Book Event

Ivan Petersen med Thorup og Busborg entré billet

Ivan Petersen med Thorup og Busborg spiller på Dolphin Hotel Herning. Køb billet til koncert og spisning. Pris 549,- kr.

TIlgængelige Billetter: 40
Denne Ivan Petersen med Thorup og Busborg entré billet billet er udsolgt. Du kan prøve en anden billettype eller en anden dato.
Ivan Petersen med Thorup og Busborg inkl. 1 overnatning

Ivan Petersen med Thorup og Busborg spiller på Dolphin Hotel Herning. Køb billet til koncert, spisning og 1 overnatning inkl. morgenmad. Pris 849,- kr.

TIlgængelige Billetter: 0
Denne Ivan Petersen med Thorup og Busborg inkl. 1 overnatning billet er udsolgt. Du kan prøve en anden billettype eller en anden dato.
Ivan Petersen med Thorup og Busborg inkl. 2 overnatninger

Ivan Petersen med Thorup og Busborg spiller på Dolphin Hotel Herning. Køb billet til koncert, spisning og 2 overnatninger inkl. 2 x morgenmad. Pris 949,- kr. Med 2 overnatninger medfølger aftensmad fredag. Ankomst fredag indenfor normal tjek ind tid, som kan findes under menu punktet booking. Normalpris 1612,-

TIlgængelige Billetter: 0
Denne Ivan Petersen med Thorup og Busborg inkl. 2 overnatninger billet er udsolgt. Du kan prøve en anden billettype eller en anden dato.

Dato

sep 25 2021

Tid

18:30

Pris

549,-
Dolphin Hotel Herning

Sted

Dolphin Hotel Herning
Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Kategorier
Dolphin Hotel Herning

Udbyder

Dolphin Hotel Herning
Telefon
97 22 15 22
E-mail
info@dolphinherning.dk
Hjemmeside
http://www.dolphinherning.dk/
TILMELD
DanskEnglishFrançaisDeutsch