Home Events Forkælelses fredag på Dolphin

Forkælelses fredag på Dolphin

Som noget nyt vil vi den sidste fredag i måneden lave “forkælelses fredage”, hvor man kan komme forbi og hygge med rigtig god mad, velvalgt vin, fairtrade økokaffe efter eget valg og en lille avec.

Arrangementet starter 18.30 og er færdig kl. 22.30. Vi sammensætter en menu lidt ud over det sædvanlige, vi udvælger velkomst cava, 3 rigtig gode vine, en skøn portvin og en skøn avec efter eget valg.

Menu 28. februar:

” Rose af serranoskinke på bund af ruccolosalat vendt i olivenolie med et twist af appelsinsmag og brunoise af melon. Hertil en lækker skive pestobrød.”

” Stegt torskeloins med tapanade, grillede kammuslinger og hvidløgsmarinerede kæmperejer anrettet i lun, flødelegeret ærtepure garneret med lakserogn.”

“Citronsorbét”

” Tournedos af supreme oksemørbrad på bund af svampe samt en yderst velsmagende rødsvinssauce, som gareneres med brunoise af rodfrugter.

Pyntet med stilk af tyttebær. Hertil spicey kartoffeltrekanter.”

” Tallerken med cremet is på bund af chokoladesauce, skovbærcoulis vendt i vanilieskum, Husets kagesurprice omkranset af sol- og hindbær. Pyntet med stilk af citronmelisse samt karamelslør.”

I foråret er datoerne 28/2, 27/3, 24/4 og 20/5. Ny menu hver gang.

Prisen er all. inkl 499,- kr. pr. person. Begrænset antal pladser.

Tilmeld dig på 97221522 eller info@dolphinherning.dk

 

 • 00

  dage

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

feb 28 2020

Tid

18:30

Pris

DKK499,00
Kategorier
QR Code